17 Mayıs 2013 Cuma

Polka By Pelina

polka by pelina

Geçtiğimiz günlerde Polka by Pelina takılarının yaratıcısı Pelin Bakkaloğluyla bir araya geldik. Günümüzde özel tasarım takılara fabrikasyon üretimden çok daha ilgi duyar haldeyiz. Herkesin üzerinde göremeyeceğimiz  seçme parçaları takmanın keyfi apayrıdır.



Nitekim Polka By Pelina markasının arkasında spiritüal bir felsefe de var. Günümüzde hayatın getirdiği sıkıntılara göğüs germeye çalışırken,  kendince herkes bir metotla  huzura ulaşmanın yolunu yarar.

Pelin Hanım'ın takılarının diğerlerinden farklı kılan yanı da bu. Meleklerin enerjisini ifade eden sembollerle kişiye özel enerji yüklemesi yapıyor. Evet evet, bunu her müşterisi için ayrı ayrı yapıyor ve takılarınızla her daim bu enerjiyi üzerinizde taşıyorsunuz ve oldukça elegant bir tarzda. Kendisiyle bu konuda ulvi ve derin bir sohbete girdik, bu konularda çok fazla bilgisi olmayan birisi olarak benim bile tüylerimin diken diken olduğu anlar oldu. Kendisinin gerçekten  derin bir bilgisi ve eğitim geçmişi var bu konuda.

Neyse ben lafı çok uzatmadan sizi bu güzel birbirinden şık takılarla baş başa bırakıyorum...

Polka By Pelina'nın hikayesine ve ürünlerine web sitesinden  http://www.polkabypelina.com/ ulaşabilirsiniz.

polka by pelina
Tüğ ve kanat kolyeler
polka by pelina

polka by pelina

polka by pelina
Lotus Çiçeği

Lotus çiçeği, farkındalığın simgesi

Lotus’un Sembol Anlamı; Derin maneviyat,bilgelik, çakraları açma ve dengeleme ile yüce varlıklar, melekler ve Tanrıya ulaşma. Bu çiçek, taş çakra ile güçlü bir şekilde iletişim halindedir, sevgi dolu bir biçimde çakralarınızın tümünü arındırabilir ve dengeleyebilir.
Lotus sembolünü üzerinizde taşımak ; zor hayat koşullarından geçerken harika şeyler elde etmenizi, tüm olumsuz koşulların içinde bile pozitif kalmanızı sağlar aynı çamurda açan lotus çiçeği gibi. 
* Kaynak, Doreen Virtue and Robert Reeves Flower Therapy..

polka by pelina

polka by pelina

polka by pelina

polka by pelina

polka by pelina

polka by pelina

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder